Comwell holte restaurant

Restaurant Brasseriet på Comwell Hotel Holte

Restaurant Brasseriet på Comwell Hotel Holte | Comwell

I Restaurant Brasseriet på Comwell Holte tilbyder vi mad i særklasse i hyggelige og atmosfærefyldte omgivelser. Fra restauranten kan du følge med i det …

Restaurant Brasseriet er med sin unikke placering ved det naturskønne Vaserne og Rude skov helt sin egen.

Fest og restaurant i særklasse hos Comwell Holte

Fest og restaurant i særklasse hos Comwell Holte | Comwell

Restaurant Brasseriet. 34 anmeldelser. Nr.8 ; Søllerød Kro. 389 anmeldelser. Nr.16 ; Restaurant Mai Thai. 197 anmeldelser. Nr.1 ; Xin Fu. 102 anmeldelser. Nr.2 ; La …

Midt i den smukke natur har vi de perfekte rammer til bryllup, fest, firmafest konfirmation og andre events. Læs mere og book her

De 10 bedste restauranter i nærheden af Comwell Holte

De 10 bedste restauranter i nærheden af Comwell Holte – Tripadvisor

Restaurant Brasseriet, Holte: Se 34 objektive anmeldelser af Restaurant … 8 af 16 restauranter i Holte. … Denne gang faldt valget på Comwell Holte.

Restauranter i nærheden af Comwell Holte i Holte på Tripadvisor: Find anmeldelser fra rejsende og personlige billeder af spisesteder i nærheden af Comwell Holte i Holte, Danmark.

Restaurant Brasseriet, Holte – Restaurantanmeldelser

Restaurant Brasseriet, Holte – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Restaurant i Holte – del af hotellet og konferencecentret Comwell Holte. Pris. Hovedret. 190 – 230. Menu. 265 -. Åbningstider.

Restaurant Brasseriet, Holte: Se 34 objektive anmeldelser af Restaurant Brasseriet, som har fået 3,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 8 af 16 restauranter i Holte.

Restaurant Leonardo – Spiseliv

Restaurant Leonardo

Restaurant Brasseriet. Fester eller bare en skøn middag – maden er altid i særklasse. I Restaurant Brasseriet på Comwell Holte holder vi på, at gode råvarer …

Comwell Holte – BEST OF Nordsjælland

Comwell Holte – BEST OF Nordsjælland

Se tilbud på Comwell Holte, herunder fuldt refunderbare priser med gratis afbestilling. … Dette hotel har en restaurant samt Wi-Fi og parkering.

Hotel Restaurant Leonardo Møder & konference

Comwell Holte – København | Hotels.com

Se tilbud på Comwell Holte, herunder fuldt refunderbare priser med gratis afbestilling. Gæster på dette sted sætter pris på hjælpsomme personale. I nærheden af Gammel Holtegaard. Dette hotel har en restaurant samt Wi-Fi og parkering. 

Comwell Holte – Hoteller i Danmark – Booking.com

Comwell Holte, Holte – opdaterede priser for 2023

Dette hotel ligger fredeligt i Vasernes naturreservat, 15 minutters kørsel fra Københavns centrum.

Keywords: comwell holte restaurant